ESKİŞEHİR / BEYLİKOVA - Mehmet Avdan Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyetin 100'üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde sporu sevdirmek ve dostlukları pekiştirmek amacıyla ilçemizde düzenlenen futbol turnuvasında, okulumuz futbol takımı şampiyon oldu. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlileri düzenlendi.

May

Okulumuzda ÇEDES Projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

May

e-Twinning Projemiz  (Mavi Bilye Bilim Enstitüsü: Bilim İnsanı Olmak İçin Büyümenize Gerek Yok!-  Blue Marble Science Institute: You Don't Have To Grow Up To Be A Scientist!)

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde törenlerle kutlandı.

Nis

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası şiir yarışmasında öğrencimiz Eylül SÖĞÜTÖZÜ il birincisi olarak bizi gururlandırdı.

Nis

Okulumuzda Kütüphaneler Haftası Etkinliklerle Kutlandı.

Mrt

Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası (20 Mart - 26 Mart)

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 108. yıl dönümü etkinliklerle kutlandı.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 102. Yıldönümü Kutlanarak, Mehmet Akif Ersoy Anıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz depremden etkilenen öğrenciler için kırtasiye ürünleri toplayarak deprem bölgesine ulaştırdı.

Ock

Okulumuzun Bahçesine Kedi Evleri Yaptık

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz 15 Temmuz Çocuk Gazetesi hazırladılar.