ESKİŞEHİR / BEYLİKOVA - Mehmet Avdan Ortaokulu

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

Kas

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında bu ay arkadaşlık ve dostluk değerleri hakkında öğrencilere bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.Hazırlanan pano ve sınıf içi video gösterimleri ile arkadaşlığın önemi vurgulandı.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatının 84. Yıl Dönümünde Okulumuz Öğrencileri ve Öğretmenlerinin Hazırlamış Olduğu Klip

Kas

Vefatının 84. yıl dönümünde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı,rahmet ve şükranla anıyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Beylikova Cumhuriyet Meydanı'nda Coşkuyla Kutlandı.

Ekm

25 Ekim 2022 Tarihinde Parçalı Güneş Tutulmasını Teleskop İle İzledik.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda KBRN, deprem ve yangın tatbikatları yapıldı.

Haz

66 Öğrencimiz, 14 Öğretmenimiz ve 2 İdarecimizin katılımıyla, 23 Proje çıkararak Tübitak 4006 Bilim Fuarı düzenledik.

Beylikova Kaymakamı Sayın Ahmet KAVANOZ´un açılışını yaptığı fuarımız renkli görüntülere sahne oldu. 11 Mayıs 2018 tarihinde okulumuzda yapılan etkinlikte öğrenci ve öğretmenlerimizin haftalar süren çalışmaları ile birbirinden faydalı ve özgün projeler ortaya çıkardık.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faysal TAŞDEMİR, Şube Müdürümüz Sayın Kaşif TEMİZ, İlçemizde görev yapan tüm idarecilerimiz, çeşitli okullardan öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda öğrenci velisinin ziyaret ettiği fuarımız için verilen emeklere değdi. Fuar sonrası tüm öğretmenlerimizin katıldığı bir yemek organizasyonu yapıldı.

Emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.